TISKOVKA

Touchwood vystoupí na deepovém open airu nedaleko Brna

Už tento pátek 18.7. vypukne Plážová Veselice, jednodenní událost pod širým nebem nedaleko Brna. V rekreačním areálu Hálův Mlýn se rozezní deepové rytmy hned ze dvou pódií. První bude patřit housové muzice, ovšem my si povíme něco o druhém pódiu, kde zavládne drum & bass...

Drumovou stage pro vás připraví Futurespective crew, která stojí za deepovými večírky v brněnském Sklenicku nebo olomouckém Metru a nyní rozvíjí své aktivity na venkovní prostory.

Hlavním tahákem večera bude průkopník českého drum & bassu DJ TOUCHWOOD, který přijede reprezenotvat pražské uskupení Volnej Průběh a digitální label Reverse Audio (více info níže). Dále bude možné uslyšet všechny Futurespective djs a v neposlední řadě lineup posílí i dva zástupci spřátelené Soul Ex Machina crew – Binarized a Quest, kteří akci zahájí back 2 back setem.

Můžete se těšit na zajimavý průřez drum & bassovým spektrem. Od autonomiku a tribal dnb přes liquid funk a deepy až k našláplým atmosférickým rollerům s příměsí odlehčeného neurofunku.

Tuhle akci ocení především ti náročnější z vás! Obě stage budou vyzbrojeny kvalitním aparátem značky L'Acoustics. Poctivá selekce zajistí nebývalou atmosféru a o zbytek se postarají orosené letní drinky, džusy z čerstvého ovoce a bazén, který je součástí areálu a bude plně k dispozici.

Futurespective stage - Drum & Bass

-----------------------------------------------
TOUCHWOOD [Praha, Volnej Průběh]
Innerscope
Johney
Indigoboy
Evro
Ink Flo
Binarized & Quest [SoulEx Machina]

VSLC deep house stage

-----------------------------------------
Tornado
Kníže
Faka
Rocco
The Pilot
JFK
Harmonic

TOUCHWOOD patří mezi českou drum&bassovou špičku jak po DJské, tak po producentské stránce. Jeho kariéra se datuje už od roku 1993, kdy začínal s housem, ale později se začal specializovat na zlámané beaty. Postupně pracoval na vlastní tvorbě a už v roce 1998 vydal první tracky na dvanáctipalci pod pseudonymem Stonedhigh. Následoval vydaný materiál například pro kompilaci „Future Sound Of Prague“ nebo pro český label Stoika Records. V roce 2010 vydal své debutové album „Urban Entertainment“, které je pestrým průřezem různých nálad a ovlivnění, které Touchwood skvěle ztvárnil do 10 skladeb (album je ke stažení zdarma na www.kaktusrec.org). V roce 2014 založil spolu s Ghonzalesem vydavatelství Reverse Audio, kde touto dobou vychází již třetí digitální release. Jeho aktuální vkus se pohybuje na vlnách experimentálního a deepového drum & bassu. V jeho setech je možné slyšet skladby od ASC, Loxy & Resound, D Bridge, Genotype, Indigo, Calibre a dalších.

Start: 18:00

Facebook: https://www.facebook.com/events/1439891222948455
NYX: https://www.nyx.cz/index.php?l=events;l2=2;id=25300

Mapa: http://www.mapy.cz/s/aIwz

Ubytování: v pokojích hlavní budovy, chatkách nebo ve stanu v překrásném prostředí údolí Bílého potoka. Ideálně si ubytování zarezervujte u p. Veselého na čísle 601 351 408 / http://www.haluvmlyn.cz/cenik-ubytovani/

Přijď si poslechnout tak trochu jiný drum & bass.

Za Futurespective: Innerscope

ČTVRTEK 19.09.2024
Dnes nemáme v partylistu žádnou akci :(