TISKOVKA

Říjnový Bassproof na Zbrojovce

Po roce se Bassproof vrací na Zbrojovku, tentokrát hned s dvěma opravdovými legendami světového drumandbassu, kterými jsou Chris.Su a SKC! Milovníci tekna si rovněž přijdou na své, neboť na tekno stagi vystoupí francouzský veterán Guigoo.

Chris.SU & MC Fedora (HU)
Chris.SU se na drumandbassové scéně pohybuje skoro 14 let. Již od sedmi let hrál na čelo a roku 1996 začal experimentovat s produkcí nejrůznějších žánrů elektronické hudby. Roku 2000 se mu podařilo vydat jeho první vinyl (Time Warp/Angel) a dva roky na to si upevnil pozici mezi předními světovými producenty vydáním megahitu Astro-Sine. Chris se v mžiku stal jedním z nejžádanějších drumandbassových DJs, což mu vydrželo až dodnes. Jeho DJský skill je opravdu jedinečný, což během své kariéry předvedl publiku v USA, Austrélii, na Novém Zélandě a skoro ve všech evropských zemích. Tracky vydává bez přestávek, mnohokrát kolaboroval s velikány podobného kalibru, jako třeba Concord Dawn, Ill.Skillz nebo Black Sun Empire. Jeho posledním činem bylo EP Illusion of Choice. Na Bassproofu ho navíc bude svým půvabným hlasem doprováze spěvačka MC Fedora, se kterou Chris vydal několik společných tracků, například Guardian Angel nebo právě Illusion of Choice. Čekat můžeme porci pořádného neura říznutou jemnějšími tracky, jak to umí jen Chris.

SKC (HU)
Druhým a neméně slavným headlinerem je SKC. Drumandbassu se SKC věnuje již od roku 1998 a roku 2001 u vyšla první deska u newyorského labelu Inflection rec. Během následujících dvou let SKC vydal několik techstepových válů. Rok 2003 je však rokem zlomovým, neboť SKC začíná spolupracovat s jedním z největších hráčů drumandbassové scény – s labelem Hospital, kde vydal například legendární track Free My Soul. V roce 2004 se navíc SKC skamarádil se skotskou legendou Klutem a začal vydávat tracky na jeho labelu Commercial Suicide, kde mimo jiné vydal LP Killing Me Softly. Od té doby vydal spoustu tracků, nejen pod svým jménem, ale také v rámci uskupení Mindscape a Tactile. Ke spolupráci s jinými legendami se během své kariéry odhodlal mnohokrát, za zmínku stojí především Black Sun Empire, Mathematics a samozřejmě Chris.SU. Mimo jiné je SKC známý díky svým excelentním remixům slavných hitů hvězd o poznání mainstreamovatějšího ražení, konkrétně tedy Loose Yourself od Eminema a Right Here od Fatboy Slima.

Dephzac (SK)
Třetím headlinerem je slovenský DJ a producent Dephzac, který má opravdu hodně co nabídnout. Tento rodák z Nových Zámků má za sebou více než 10 let aktivní drumandbassové kariéry. Může se pochlubit opravdu úctyhodným počtem releasů na labelech, jako Fokuz, Dispatch, Citrus, Fallout či Esprit. Kromě toho také založil dva vlastní labely – Dephrecords a Blackrain Recording. Nedávno dokončil své debutové LP Touch My World, na kterém spolupracoval s hvězdami světové scény, jmenovitě TREi či Disphonia. Dephzac se však nevěnuje pouze produkci a DJingu – je zakladatelem úspěšné akce Slovakian Rainbow Open Air party. Jeho tracky se nesou v klasické techstepové tradici, což znamená čistý zvuk, svižnost, prostě ideál na party!

Lineup doplní 4 Redrumáčtí DJs, konkrétně tedy X.Morph, Casper, Pier a Mushka. X.Morpha navíc bude doprovázet MC Waant, takže dnb stage bude opravdu stát zato od začátku až do konce. To stejné by se však dalo tvrdit o tekno stagi, kde vystoupí Guigoo, zkušený francouzský teknař, který se hudební produkci věnuje bezmála 20 let. Jeho vystoupení navíc nebude klasickým DJským setem z gramců či playrů; Guigoo nám zahraje živě ze svých mašinek. Vedle něho se o porci kvalitního tekna postarají borci z VosaSoundStructure a DISQOTEK Corp. V neposlední řadě je třeba zmínit DJ Contest. Contest se koná jak v dnb, tak v tekno kategorii a vítězové zahrají na patřičných stagích.

U vstupu navíc někteří šťastlivci dostanou dárky od firmy Boardstar.

Drum and Bass stage:
Chris Su & MC Fedoru (HU)
SKC (HU), Dephzack (SK)
X.Morph & MC Vaant, Casper, Pier, Mushka
contest WINNER

Tekno stage:
Guigoo (FR)
Vosa sound system
Disqotek corp. Djs
contest WINNER

Kdy: 12.9.2014
Kde: Brno, Zbrojovka
Start: 20:00
Konec: 05:00
Vstup: 100,- do 22:00 / 150,- po 22:00

- See more at: http://www.redrumcrew.cz/rijnovy-bassproof-na-zbrojovce/#sthash.FrLwKT8U.dpuf

Flyer

ČTVRTEK 19.09.2024
Dnes nemáme v partylistu žádnou akci :(